Agenda

Geen geplande evenementen.

Berichten

Krochtje Geplaatst op 24/09/20

KROCHTJE OKTOBER NOVEMBER 2020 STAAT ONLINE

KROCHTJE Geplaatst op 30/08/20

HET KROCHTJE STAAT ONLINE VOOR SEPTEMBER 2020

Nieuw scoutsjaar Geplaatst op 01/08/20

Dag iedereen, 

De inschrijvingen en herinschrijvingen zijn volop bezig, heb je dit niet gedaan? Doe dit dan zo snel mogelijk! 

Momenteel is nog even afwachten hoe 'corona' zal evolueren en wat dit betekent voor het nieuwe scoutsjaar. Momenteel is de overgang gepland op 5 september. Die dag zullen we de leiding bekend maken, de leden laten overgaan en een lekkere BBQ organiseren. Dit evenement is echter onder voorbehoud van de corona-maatregelen.

Hopelijk tot snel! En blijf gezond!

Scouteske groeten, 

De groepsleiding, 

Ine, Daan & Lies

 

BBQ - afgelast Geplaatst op 03/04/20

Beste leden en ouders

Omwille van de coronacrisis hebben wij beslist om de geplande BBQ op 9 mei niet te laten doorgaan. 

Voor de vergaderingen  is alles voorlopig nog steeds afgelast t.e.m 20 april. Wanneer dit veranderd, houden wij jullie op de hoogte!

Corona veilige scouteske groeten     De groepsleiding 

Scouts in tijden van Corona Geplaatst op 19/03/20

De vergaderingen zijn afgelast tot en met 20 april 2020, wanneer we volgende updates krijgen van scouts & Gidsen Vlaanderen laten we dit zo snel mogelijk weten.

Wij zitten echter niet stil, moest u iemand kennen die hulp nodig heeft met boodschappen bijvoorbeeld mag u ons altijd contacteren hiervoor.

Wij begrijpen dat dit een lastige periode kan zijn voor jongeren, dus geven wij graag nog enkele organisaties mee voor jullie als jullie eens nood hebben aan een gesprekje: 

  • Bij AWEL kan je gratis en anoniem terecht om te bellen of te 'chatten' met iemand als je vragen hebt. Die vragen kunnen over alles gaan: vragen over pesten, ruzie, angst, school, verliefd zijn, seksualiteit, je niet goed in je vel voelen, je lichaam, de wereld, vrije tijd, hoe je je voelt, stress... Het nummer van Awel is 102: voor meer informatie en de uren kan je vinden op: https://awel.be/babbel#bel 
  • Bij TEJO kan je (normaal gezien) terecht om fysiek met iemand te praten. In tijden van corona doen ze dit nu telefonisch of via videochat. Deze organisatie is gericht naar jongeren tussen 10 en 20 jaar. Als je over iets wilt praten waar je met je vrienden of ouders niet over kan of wil praten mag je hier naartoe gaan. Ook TEJO werkt anoniem en gratis. Meer informatie vind je terug op: https://tejo.be/hoe-wij-je-helpen/ 

We hopen dat iedereen gezond is en dat we jullie snel terug gaan zien!

De groepsleiding

(groepsleiding@77ste.be)

Lien, Joke & Lies

77ste op Facebook

Steun ons door aankopen te doen via Trooper

Koopt u af en toe online in een van de vele webshops? Dan is het vanaf nu mogelijk onze scouts te steunen zonder hiervoor extra te betalen. Klik op de link, kies uw webshop naar keuze en steun ons! Let wel op dat de 🍪 cookies geaccepteerd worden.

De link is niet versleuteld en geeft hier een daar een waarschuwing, klik op toch doorgaan indien je deze krijgt.

Trooper