Agenda

Geen geplande evenementen.

Berichten

Terugbetaling ziekenfonds Geplaatst op 22/09/17

Sinds vandaag hebben we een nieuwe website. Hier en daar wordt er nog aan de layout gesleuteld, maar de nieuwe website heeft ook voordelen voor jou!
Wist je dat je voor ieder weekend, kamp en lidgeld geld kan terugtrekken van het ziekenfons?
Tot voorkort moesten hiervoor papieren ingevuld worden. Nu kan je dit helemaal ingevuld digitaal afdrukken van thuis uit.

Hoe?

  • Klik op inloggen.
  • Maak een account aan met het emailadres waarmee uw kinderen zijn ingeschreven. Indien u een facebookaccount heeft met dit adres, volstaat het om op de facebook-knop te klikken.
  • Klik op het tabblad papieren.
  • Volg daar de instructies. Indien er nog geen lidgeld bij uw kind staat, heeft u nog niet betaald, gelieve het lidgeld eerst over te maken.
  • Momenteel is dit in een testfase, moest het niet (goed) werken mag u steeds contact opnemen of te papieren versie afgeven.

Scouteske groeten,

De webmaster

Nieuwe website Geplaatst op 21/09/17

Welkom op onze nieuwe website. Binnenkort worden tal van functies toegelicht. Momenteel staat er nog geen inhoud op. Die vind je terug op www.77ste.be/oud

77ste op Facebook

Steun ons door aankopen te doen via Trooper

Koopt u af en toe online in een van de vele webshops? Dan is het vanaf nu mogelijk onze scouts te steunen zonder hiervoor extra te betalen. Klik op de link, kies uw webshop naar keuze en steun ons! Let wel op dat de 🍪 cookies geaccepteerd worden.

De link is niet versleuteld en geeft hier een daar een waarschuwing, klik op toch doorgaan indien je deze krijgt.

Trooper