Inschrijving BBQ

Einde: 03/05/2022


Beste ouders, leden, vrienden en familie

Onze jaarlijkse BBQ is terug, en dit jaar nog wel in Hawaï thema ! 7 mei zijn jullie allen welkom om lekker te komen smullen op ons scoutsterrein. Onze heerlijke BBQ zal zoals de traditie het wil, ook dit jaar weer voorgegaan worden door een echt volleybaltoernooi. Verzamel alvast je ploeg. Bij slecht weer zullen we er ook voor zorgen dat jullie toch lekker warm en droog van jullie eten kunnen genieten.

Tijd om in te schrijven! Verzamel je gezin, familie en vrienden en schrijf je hier in voor onze heerlijke Hawaïaanse BBQ. Inschrijven kan t.e.m. 1 mei. Maar wie inschrijft voor 24 april kan genieten van een vroegboekkorting! Ter plaatse zal die dag niet meer besteld kunnen worden!

Ook je ploeg voor de volleybal al bij elkaar gesteld? Schrijf je ook daar even voor in door een mailtje te sturen naar bbq@77ste.be met vermelding van je ploegnaam.

Wij hopen jullie alvast talrijk te kunnen ontmoeten op 7 mei en samen te genieten van een heerlijk stukje vlees, of achteraf een gezellig babbeltje aan het kampvuur!

Tot dan! Stevige linker,

Het BBQ-team, sipas en leiding.

Laten we beginnen

De inschrijvingen zijn afgesloten