Inschrijven

Hieronder kan u uw kind inschrijven in de groepsadministratie. Het lidgeld moet gestort worden op het volgende rekeningnummer BE93 7340 3969 8267 met vermelding van naam en tak. Lidgeld betalen kan vanaf 1 augustus van dat werkjaar.

Het lidgeld bedraagt 45€ voor het eerste kind, de volgende kinderen betalen slechts 43€.

Uw kind mag natuurlijk komen proberen, als hij/zij langer dan 3 vergaderingen (activiteiten) blijft, vragen we om in te schrijven.


Voor de inschrijvingen van volgend jaar werken we met de volgende regelgeving.

Iedereen mag inschrijven. Op 1 augustus worden de broertjes en zusjes van bestaande leden geaccepteerd. Na deze datum werken we de lijst chronologisch verder af. We werken met een maximum aantal leden per geboortejaar. Is dit aantal bereikt, zal de wachtlijst behouden worden voor de eerste 3 maanden. Moesten er dan nog kapoenen en/of welka’s wegvallen, zullen de volgende in rij gecontacteerd worden en kunnen ze ook nog inschrijven. Na deze 3 maanden verwijderen we de wachtlijst. U kan altijd opnieuw inschrijven voor het jaar daarna vanaf 1 mei.

(Inschrijven voor volgend werkjaar mag dus, maar het zal niet standaard geaccepteerd worden.)


 
Opgelet:
  • Dit dient enkel voor nieuwe leden. Bestaande leden schrijven zich in via de pagina herinschrijven, deze zal beschikbaar zijn na de kampen.
  • Inschrijvingen voor volgend jaar kan pas vanaf 1 mei
 

Heeft u op "Lid worden >>" geklikt en ziet u een wit scherm, gelieve dan naar boven te scrollen.